Over DBNetwerken

Als ondernemer bent u druk met allerlei zaken, maar vaak is ICT een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Wellicht ontbreekt het u zowel aan kennis, tijd en interesse.
Dat is niet erg, want als ondernemer kunt u niet alles zelf regelen. Hier komen wij in beeld: DBNetwerken regelt het vóór u!
Wij zorgen ervoor dat uw netwerken soepel blijven lopen, uw e-mail beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft en alle Office-pakketten up-to-date zijn. Daarnaast adviseren wij ondernemers op het gebied automatisering. Ons dienstenpakket is heel divers en juist daarom zo interessant.

Sinds februari 2016 hebben de ondernemers Dino Bloemendal en Bert Prevaes de handen in elkaar geslagen. Samen zijn zij de drijvende kracht achter DBNetwerken.
De een heeft jarenlange ervaring in ICT beheer, de ander al 20 jaar in Service en project management.

DBNetwerken is gedreven en ambitieus. Voor uw bedrijf zijn we resultaatgericht. Uw probleem moet zo snel mogelijk verholpen worden.

Bert Prevaes

Bert is een Service of Demand manager die bedrijven het maximale uit hun IT klant-leverancier relatie wil laten halen. Dit doet hij door zowel de kansen en mogelijkheden, maar ook de moeilijkheden en problemen in een sourcingcontract te benoemen en voor beide partijen inzichtelijk te maken. Door zijn open en heldere communicatie kan hij alle partijen sturen naar een fase waarin de klant-leverancier relatie wordt omgezet in echte partnerships.

Door de werkervaring in het service management vakgebied en de kennis en ervaring in zowel profit als non-profitsector is hij van meerwaarde voor iedere onderneming die het beheer van haar ICT wil uitbesteden, of dat reeds gedaan heeft.
Daarnaast heeft Bert veel ervaring in ICT projecten, transities, het inrichten van service organisaties, of het trainen van medewerkers in beheerprocessen. Ook kan hij u helpen bij het kwaliteitsmanagement van uw IT beheerorganisatie of in het kader van toetsing van beheerframework voor een ISAE of TPM verklaring.

Met Bert als service of demand manager krijgt uw organisatie een verbindende persoonlijkheid die de belangen van de verschillende partijen goed voor ogen heeft. Door zijn positieve instelling en enthousiasme in zijn werk heeft hij een positieve invloed op de mensen in zijn team en directe omgeving.

Dino Bloemendal

Dino is een zeer ervaren beheerder en weet wat er te koop is. En waar ICT knelt. Druk vanuit de directie, onrust op de werkvloer en ontevreden eindgebruikers. Zet Dino Bloemendal neer en hij fungeert als smeerolie voor uw organisatie.

Begin jaren 90 begonnen als SystemEngineer. Daarna 10 jaar gewerkt als netwerk specialist bij gemeente Soest en in 2003 zelfstandig ondernemer geworden.

De afgelopen 3 jaar heeft Dino een groot project gedaan voor DUWO studentenhuisvesting in Delft waar hij nog steeds voor werkt. Deze zomer heeft Dino een aanbesteding Kantoor Automatisering begeleid voor een bank in het midden van het land.

 

 

 

Keep IT simple

Zoals u ziet weten wij hoe ICT werkt en hie het voor u kan werken. DBNetwerken heeft het overzicht en houdt alle partijen scherp. Ons motto is Keep IT Simple.

Werken bij DBNetwerken