Ontwikkelaars, system integrators en eindgebruikers over de hele wereld gebruiken Crossmatch software en hardware om zeer effectieve identity management oplossingen te ontwikkelen. We maken het ontwerp en de ontwikkeling proces zeer efficiënt door middel van een volledig portfolio van Software Development Kits (SDK's). Crossmatch SDK's bieden een volledig spectrum van mogelijkheden, waaronder het vastleggen van beelden, sjabloon extractie, template matching, identificatie, data-encryptie en nog veel meer. Ze ondersteunen meerdere platforms en taalinterfaces - en zij zich aan de heersende beeld, data en compressie-normen. Compleet met API's, drivers en een biometrische motor, zijn Crossmatch SDK volledig gedocumenteerd en worden geleverd met sample aanvragen voor as-is of gewijzigd gebruik. U kunt kiezen uit de volgende SDK's voor meer informatie.

DBNetwerken

Sinds februari 2016 hebben de ondernemers Dino Bloemendal en Bert Prevaes de handen in elkaar geslagen. Samen zijn zij de drijvende kracht achter DBNetwerken.
De een heeft jarenlange ervaring in ICT beheer, de ander al 20 jaar in Service en project management.

DBNetwerken is gedreven en ambitieus. Voor uw bedrijf zijn we resultaatgericht. Uw probleem moet zo snel mogelijk verholpen worden.

Birkstraat 95-06
3768 HD Soest

Telefoon: +31 85 065 7642

Waar vindt u ons


View Larger Map