WiFi probleem

Slecht WIFI thuis of op kantoor? Wij lossen het op

Kunt u geen verbinding maken met uw WiFi-netwerk? Heeft u wel verbinding, maar laden webpagina’s niet op uw apparaat? Weet u niet hoe u uw router kunt installeren? WiFi is en blijft natuurlijk iets ongrijpbaars, en het is daarom ook lastig om het probleem vast te stellen en te verhelpen. Wanneer u er zelf niet uitkomt, helpen wij u graag verder! Het maakt niet uit met welk apparaat u werkt, of van welk merk uw router is. Onze medewerkers kunnen overal mee overweg. Bel ons direct, oplossingen voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten.

Bijna niemand kan tegenwoordig nog zonder WiFi. Dankzij WiFi kunt u overal in huis (of op kantoor, of op een andere plek met WiFi) internetten, en bent u niet meer gebonden aan uw bureau. Bovendien scheelt het gebruik van WiFi aanzienlijk op uw telefoonkosten voor mobiele data. Het gebeurt echter regelmatig dat uw Wifi het niet doet, of niet zo goed als het zou moeten. In plaats van u te ergeren op deze momenten, kunt u ook ons bellen.

Er zijn een groot aantal problemen die kunnen worden invloed op de Wi-Fi en een aantal fundamentele gezondheid netwerk vragen die je hebt te beantwoorden :

  • Heeft u de tools om het mysterie op te lossen ?
  • Heb ik een goede WiFi-dekking overal ?
  • Ben ik op het beste kanaal om congestie te voorkomen ?
  • Welke andere apparaten zenden ?
  • Zijn ze een stoorzender met mijn WiFi ?

Omdat WiFi is onzichtbaar en overal, deze vragen zijn meestal moeilijk te beantwoorden … tenzij je de juiste tools hebt om uw draadloze omgeving te visualiseren. DBNetwerken komt bij u langs, wij doen een meting van uw WIFI netwerk en bepalen waar en hoeveel de Accesspoints moet komen te hangen, en op welk kanaal ze het beste resultaat geven.

Ubiquiti Unifi

Wij leveren en beheren professionele maar voordelige snelle dualband AccessPoints van Ubiquiti Unifi. Deze kunnen wij op afstand voor u beheren.