DBNetwerken

Sinds februari 2016 hebben de ondernemers Dino Bloemendal en Bert Prevaes de handen in elkaar geslagen. Samen zijn zij de drijvende kracht achter DBNetwerken.
De een heeft jarenlange ervaring in ICT beheer, de ander al 20 jaar in Service en project management.

DBNetwerken is gedreven en ambitieus. Voor uw bedrijf zijn we resultaatgericht. Uw probleem moet zo snel mogelijk verholpen worden.

Birkstraat 95-06
3768 HD Soest

Telefoon: +31 85 065 7642

Waar vindt u ons


View Larger Map

Als ondernemer wilt u efficient en zorgeloos werken aan de primaire processen voor uw klanten. Dagelijks zoekt u naar mogelijkheden om uw klanten beter en sneller te bedienen tegen lagere kosten.

Steeds vaker zijn het slimme en vernieuwende ICT oplossingen die ondernemers in staat stellen om een voorsprong te behalen bij de klanten die ze bedienen. Samen met u maakt DBNetwerken een analyse van uw ICT infrastructuur en de inzet van ICT in uw bedrijfsprocessen.

Waar is tijdwinst of kostenbesparing te behalen? Hoe kan slimme software uw processen stroomlijnen? DBNetwerken verdiept zich daarom in uw werkwijze en adviseert over slimme ICT oplossingen die uw werkwijze ondersteunen en optimaliseren.

Voorbeelden hiervan zijn de inzet van mobiel internet voor uw buitendienst medewerkers of het vereenvoudigen van uw offerte en facturenstroom met software uit de Cloud.

DBNetwerken laat u graag in de praktijk zien welke besparingen voor u mogelijk zijn.

DBNetwerken belooft u een optimale kostenbesparing, door ICT op een goede manier toe te passen.